Commercial Services

Virgo Health, Richmond

Background

To create a working environment that encouraged full team engagement and aided communication across bespoke departments within the building. The work focused on increasing space utilisation for team members alongside completing a full refurbishment of offices, meeting rooms and facilities within the building.

Deliverables

Ground floor refurbishment that included a knock through into an adjoining building to enhance space availability, creating new offices and team rooms plus new purpose built kitchen area.

Outcome

An office space that fully reflects the modern workspace needs of employees. An iconic reception area that promotes the quality of the company brand, offering clients a warm and inviting welcome to the premises. Individual client meeting spaces for informal and formal discussions along with enticing team meeting rooms and break out areas, fitted out to meet the needs of the employees.

"what's been created is perfect for everyone. It has significantly improved team engagement and employees well being. Feels like a completely new office"

Owner —