Residential Services

The Glebe, Pembury

Background

A refurbishment that looked to compliment the existing beauty of the property but add a new dimension to its look and feel. Using its existing features in a way that enhanced their presence in the property through quality craftmanship, it focused on enriching the existing & creating a new living footprint for the family.

Deliverable

The ground floor saw a reconfiguration of the layout and a change of the interior decoration to accentuate the quality of the internal features within the respective rooms. A high quality finish and specification completely changed the perspective of the home.

Outcome

A rejuvenated home that connects the old with the new in a complimentary way, enhancing it as a place to enjoy and value as a future investment

"a really great job that was done with care, precision and insightful thought from start to finish"

Owner —