Design Impressions

Retail Shop Front, Wandsworth

Background

A revamp of the whole shop front that introduced a modern ‘flowing’ glass frontage to an old building, offering a new dimension for the premises for enhanced marketing & promotional space.

Deliverable

Working with the architects to produce a shop frontage that used glass, both for the display areas plus folding doors that allowed wide entrance into the building for customers. Created more light and a much more airy feeling to an old style building.

Testimonial

“with a quick turnaround required, the presentation & costs was produced with minimal fuss which helped us to make the right decision for the business”

Outcome

A much more useable space that has created a professional & quality modern feel to the premises, offering both customers & staff  a better experience.

"Really positive presentational insight into what was possible with the design"

Owner —